Problemen Met Nvidia

Windows is gelukkig wel zo verstandig eerst een systeemherstelpunt aan te maken, zodat je bij problemen altijd nog naar de vorige toestand kunt terugkeren. Microsoft heeft een enorme database met stuurprogramma’s die het bedrijf samen met hardwarefabrikanten onderhoudt. Kies voor Automatisch naar bijgewerkte programma’s zoeken. Je laptop zoekt nu op internet naar de laatste updates.

moet u stuurprogramma's bijwerken

Dit kan allerlei verschillende oorzaken hebben, maar erg vaak ligt het probleem bij de videokaart. Elke dag komen duizenden mensen hetzelfde probleem weer tegen, een net geïnstalleerd spel doet het niet. Verder heb ik ook nog het programma Driver Detective.

Kies dan Stuurprogramma’s die voor oudere versies van Windows zijn gemaakt automatisch selecteren . Dus heb ik ze dat teruggemeld, maar toen kreeg ik ineens zelf een idee. Ik had versie 12 over versie 11 heengeïnstalleerd, dus ik besloot het produkt te deïnstalleren, PC te herstarten en weer te installeren. En toen had ik inderdaad meerdere opties en gingen de downloads goed.

Na het downloaden heb je een ZIP-file met daarin een map en weer een ZIP-file. In de map zit een setup.exe bestand, en dat heb ik maar uitgevoerd.

nederlandse Datacenters HP 8710-stuurprogramma’s Hebben Dubbel Zoveel Energie Nodig

Het inbouwen van de nieuwe grafische kaart gaat in omgekeerde volgorde van het uitbouwen. Houd echter de inbouwinstructie van de nieuwe grafische kaart altijd bij de hand. Zodat u niets vergeet en de nieuwe kaart op de juiste manier inbouwt. Goed kijken en reviews lezen op diverse Engelstalige hardware websites zoals Tom’s Hardware, kan u soms het nodige voordeel opleveren. Sommige nieuwe drivers worden aangeboden zonder versienummer, waardoor je niet weet welke nieuwe versie geïnstalleerd wordt en wat dat eventueel oplost.

  • In sommige mailprogramma’s, maar ook in outlook.com en gmail.com, kun je met filters mails die bepaalde woorden bevatten automatisch als spam aan laten merken.
  • Wanneer je bij Programma’s en onderdelen gaat zoeken naar “Game Ready Drivers”, dan zul je niets vinden.
  • Is de verbinding ook zo slecht op 1 meter van de modemrouter?
  • Zelfs met consoles doe ik er niet meer aan omdat ik een jaar terug 2 maanden gezeik had met 2.0 op m’n PS4.

Voor het eventueel updaten van de drivers ga ik wel een andere keer er weer goed voor zitten. De handmatige installatie van NVIDIA-drivers blijft mogelijk, maar er verschijnt nog slechts een keer per kwartaal een nieuwe versie op de website van het bedrijf. Voor de beste game-ervaring zul je dus aan de GeForce Experience moeten. Voor de bèta van Star Wars Battlefront was het voor NVIDIA-gebruikers bijvoorbeeld al verplicht om de drivers te updaten naar de Game Ready-versie.

Hardware Drivers Windows 10 Installeren

Ik heb de gegevens ingevuld en de update op mijn pc opgeslagen. Ik vond dezelfde update als de auto detect wat voor mij een prettige bevestiging was dat ik de goede info had opgegeven en de goede updates te pakken had.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *